Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(+ €6,50)Makreel unagi-style, pompoencrème, radijs kimchi, komkommer limoen jelly
Mackerel unagi-style, pumpkin cream, radish kimchi, cucumber lime jelly
Gebakken kabeljauwfilet, orzopasta, ratatouille groenten en feta
Pan-fried cod fillet, orzo pasta, ratatouille vegetables and feta
of/or
(+ €7,50)Gegrilde zeebaarsfilet, aardappelgratin, broccoli crème, mini paksoi en kerrie beurre blanc
Grilled sea bass fillet, potato gratin, broccoli cream, baby bok choy, and curry beurre blanc
Sinaasappel panna cotta, appel-kaneel toffee, vanille espuma en aardbeienparfait
Orange panna cotta, apple cinnamon toffee, vanilla espuma, and strawberry parfait
“Oreo” van gerookte paling mousse, rouleaux van coquilles, truffelcrème, sponscake van krab
“Oreo” of smoked eel mousse, rouleaux of scallops, truffle cream, crab sponge cake
(+ € 7,50) Gewokte mosselen, nduja-curry, chorizo, zeekraal en peterselie
Stir-fried mussels, nduja curry, chorizo, samphire, and parsley
Gebakken grietfilet, aardappelmousseline, gestoofde spinazie en zwarte gepofte knoflook beurre blanc
Pan-fried brill fillet, potato mousseline, sautéed spinach, and black roasted garlic beurre blanc
Taartje van bloedsinasappel, speculaasbodem, bloedsinaasappel marshmallow, witte chocolade roomijs
Blood orange tartlet, speculaas base, blood orange marshmallow, white chocolate ice cream
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn.
Pittige wortel-Cape Malay soep met gamba toast
Zeewolffilet met romige farfalle pasta, sperziebonen, jus van rode bieten en ricotta
Mandarijnen panna cotta, pistache tuille en kaneel roomijs
Taartje van bladerdeeg met spinazie, geitenkaas, pompoencrème, radijs kimchi
Orzopasta, ratatouille groente, mini pak soi, tomatensaus
Sinaasappel panna cotta, appel-kaneel toffee, vanille espuma en aardbeienparfait
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.