Iets te vieren?

Restaurant De Dagvisser is een geweldige locatie in de haven van Scheveningen voor groepen en evenementen. Van kleinere partijen tot grote zakelijke bijeenkomsten, De Dagvisser biedt alles wat je nodig hebt om een geslaagde dag of avond te hebben.

Groepen en evenementen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor bijvoorbeeld een zakenlunch, bespreking of juist de viering van een verjaardag?  Hieronder vindt u onze groepsmenu’s. Dit zijn slechts voorbeelden. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail en wij maken graag op basis van uw persoonlijke wensen vrijblijvend een offerte.

Klik hier om te reserveren
Groepen en events

Voorbeeld menu's voor groepen

Noordzee vis van pure hollandse kwaliteit

Vis menu €28.50

Voorgerecht: Scheveningse vissoep met diverse vis

Starter: 'Scheveningen' fish soup with assorted fish

 

Hoofdgerecht: Gebakken kabeljauwfilet met verse frieten,seizoensgroenten en remouladesaus

Main course: Pan-fried cod fillet with fresh fries,seasonal vegetables, and remoulade sauce

 

Nagerecht: Pannacotta van rood fruit met een kern van crunchy witte chocolade, citroen-jelly en frambozenparfait

Dessert: Red fruit panna cotta with a core of crunchy white chocolate, lemon jelly, and raspberry parfait

Zalm menu €32,50

Voorgerecht: Bao bun met knapperige gamba’s, kokos, gember-kimchi en hoisincrème
Starter: Bao bun with crispy prawns, coconut, ginger kimchi and hoisin cream

 

Hoofdgerecht: Gegrilde zalmfilet, penne pasta, gerookte zalm beurre blanc, basilicum, cherrytomaat en Parmezaan
Main course: Grilled salmon fillet, penne pasta, smoked salmon beurre blanc, basil, cherry tomatoes and Parmesan

 

Nagerecht: Dame blanche, vanilleroomijs, huisgemaakte chocoladesaus en advocaat
Dessert: Dame blanche, vanilla ice cream, homemade chocolate sauce and 'advocaat'

 

KABELJaUW MENU €36,50

Voorgerecht: Kreeftensoep, Hollandse garnalen envadouvan espuma
Starter: Lobster soup, Dutch shrimp and vadouvan espuma

Hoofdgerecht: Kabeljauwfilet, aardappel-truffelpuree,bimi en wortelbeurre blanc
Main course: Cod fillet, potato-truffle purée, bimi and carrot beurre blanc

Nagerecht: Chocoladesoufflé, gesuikerde pecannoten enyoghurt-bosbessenroomijs
Dessert: Chocolate soufflé, candied pecans and yogurt-blueberry icecream

Tarbot MENU €49,50

Voorgerecht: Zeebaarsceviche, zoete aardappelblokjes, mosterdcrème en maiskroepoek
Starter: Seabass ceviche, sweet potato cubes, mustard cream and corn cracker

Hoofdgerecht: Tarbotfilet, ravioli met ricotta en krab, gegrilde courgette, bospeen en kreeftenjus
Main course: Turbot fillet, ravioli with ricotta and crab, grilled zucchini, baby carrot and lobster jus

Nagerecht: Koffie-crème-brûlée-cheesecake,sinaasappel spongecake en mokka-roomijs
Dessert: Coffee crème brûlée cheesecake, orange sponge cake and mocha ice cream

VLEES MENU €49,50

Voorgerecht: Rundercarpaccio, truffelolie, rucola,uitgebakken spekjes, pijnboompitten en Grana Padano
Starter: Beef carpaccio, truffle oil, arugula, bacon, pine nuts andGrana Padano

Hoofdgerecht: Tournedos gebakken in roomboter,aardappel-truffelpuree, bimi en vleesjus
Main course: Tournedos pan-fried in butter, potato-truffle purée,bimi and meat jus

Nagerecht: Chocoladesoufflé, gesuikerde pecannoten en yoghurt-bosbessenroomijs
Dessert: Chocolate soufflé, candied pecans and yogurt-blueberry icecream

VEGETARISCH MENU €27,50

Voorgerecht: Salade Caprese, mozzarella, tomaat en basilicum
Starter: Caprese salad, mozzarella, tomato and basil

Hoofdgerecht: Ravioli gevuld met bospaddenstoelen,truffeljus en gepocheerd ei
Main course: Ravioli filled with forest mushrooms, truffle jus and poached egg

Nagerecht: Pannacotta van rood fruit met een kern van crunchy witte chocolade, citroen-jelly en frambozen parfait
Dessert: Red fruit panna cotta with a core of crunchy white chocolate, lemon jelly and raspberry parfait

Vegan menu €27,50

Voorgerecht: Bieten tartaar, avocado crème,radijs, krokante rijstevel

Starter: Beet tartare, avocado cream, radish, crispy rice paper

 

Hoofdgerecht: Veganistische rendang, witte rijst, zoetzure komkommer, sesamzaad, krokante ui

Main course: Vegan rendang,white rice, sweetand sour cucumber, sesame seeds, crispy onion

 

Nagerecht: Roodfruit compote, gemarineerde ananas, gebrande noten, atsina cress

Dessert: Red fruit compote, marinated pineapple,roasted nuts, Atsina cress

 

Groepsaanvraag

Heeft u bijzondere (dieet)wensen of een voorkeur voor een speciale tafel? Voeg dan een bericht toe.

Wij zullen zo snel mogelijk naar uw aanvraag kijken en hierop reageren.

Uw reservering is geldig als u een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Groepsaanvraag formulier

Wilt u meer informatie? Dien een aanvraag in en wij maken graag op basis van uw persoonlijke wensen vrijblijvend een offerte.

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.