Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(+€ 6,00) Taartje van langzaam gegaarde gamba's in piri olie, rodekool, rozijnen, walnoten en gembercrème
Slow-cooked prawns in piri oil, red cabbage salad, raisins, walnuts, and ginger cream
Gebakken roodbaarsfilet met stroganoff, Hollandse krieltjes en basilicum mayonaise
Pan-fried redfish with stroganoff, Dutch baby potatoes, basil mayonnaise
of/or
(+€ 7,50) Gegrilde tonijn, sesammousseline, avocadocrème, mini paksoi en krokante chorizo
Grilled tuna, sesame mousseline, avocado cream, mini bok choy, crispy chorizo
Carrot cake van yuzu-miso, bospeen linten, kletskop van sinaasappel en sesam, pistache roomijs
Carrot cake with yuzu-miso, carrot ribbons, sesame and orange lace cookie, pistachio ice cream
Schotse zalm gemarineerd in Aperol, dille, citrus, met witte Hollandse asperges
Scottish salmon marinated in Aperol, dill, citrus,with white Dutch asparagus
(+€ 7,50) Dashi van witte uien met vongole en daslook
White onion dashi with vongole and wild garlic
Zeeduivel omwikkeld met spek, gegrilde witte asperge, truffelmousseline, Hollandaisesaus
Monkfish wrapped in bacon, grilled white asparagus, truffle mousseline, Hollandaise sauce
Eclair gevuld met hazelnoot-koffiemousse, chocolade sponscake, pindaparfait
Eclair filled with hazelnut-coffee mousse, chocolate sponge cake, peanut parfait
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn. Genieten voor een zacht prijsje.
Schotse zalm gemarineerd in Aperol en citrus, geserveerd met dille-mayonaise en radijs
Kabeljauwrugfilet met pastinaakmousseline, aardappeltaart en kreeftensaus
Tropische flan met banaan, mango, passievrucht, rice crispy en kokosroomijs
Gemarineerde koolrabi met grapefruit, jalapeño, bosui, shiso purple
Marinated kohlrabi with grapefruit, jalapeño, spring onion, shiso purple
Pizza van rode linzen, tomatensaus, seizoensgroente, mozzarella, rucola
Red lentil pizza, tomato sauce, seasonal vegetables, mozzarella, arugula
Carrot cake van yuzu-miso, bospeen linten, kletskop van sinaasappel en sesam, pistache roomijs
Carrot cake of yuzu-miso, carrot ribbons, orange and sesame gingerbread, pistachio ice cream
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.